Politica de confidentialitate

Ce informații colectăm?
Colectăm date de la dvs. atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru, trimiteți o solicitare, cumpărați orice servicii, reacționați la o prezentare generală sau completați o structură. În momentul în care solicitați orice asistență sau vă înscrieți pe site-ul nostru, după caz, este posibil să fiți abordat pentru a vă introduce: numele, adresa de e-mail sau numărul de telefon. Cu toate acestea, puteți vizita site-ul nostru anonim.

Cum vă protejăm informațiile?
Toate datele delicate/credit furnizate sunt trimise prin Stripe.
După un schimb, datele dumneavoastră private (carți de credit, numere de securitate socială, informații financiare și așa mai departe) nu vor fi păstrate de către angajații noștri.

Dezvăluim vreo informație unor părți externe?
Nu vindem, schimbăm și, în nici un caz, nu ne mutăm la adunări externe prin și prin date recunoscute. Acest lucru exclude încrederea persoanelor din afară care ne ajută să lucrăm pe site-ul nostru, să ne conducem afacerea sau să vă adaptăm, deoarece acele adunări sunt de acord să păstrăm aceste date private. De asemenea, putem livra datele dumneavoastră atunci când acceptăm că descărcarea este potrivită pentru a respecta legea, a implementa strategiile site-ului nostru sau a ne asigura drepturile, proprietatea sau bunăstarea proprii sau ale altora.

Conformitate cu Legea privind protecția confidențialității online pentru copii
Suntem în concordanță cu cerințele prealabile ale COPPA (Children's Online Privacy Protection Act), nu colectăm date de la nimeni sub 13 ani. Site-ul, articolele și administrațiile noastre sunt complet coordonate cu persoanele care au, în orice caz, vârsta de 13 ani sau mai mult.

Modificări ale Politicii noastre de confidențialitate
Dacă decidem să ne schimbăm politica de confidențialitate, vom publica acele modificări pe această pagină.

Cât timp păstrăm informațiile dvs.?
În momentul în care vă înregistrați pe site-ul nostru, ciclăm și păstrăm informațiile dvs. pe care le avem despre dvs., oricând nu ștergeți înregistrarea sau nu vă retrageți (sub rezerva legilor și ghidurilor).

Ce nu facem cu datele dvs
Nu vom împărtăși și nu vom distribui niciodată, dezvălui, vinde sau, în nici un caz, dăm informațiile dumneavoastră diferitelor organizații pentru promovarea articolelor sau administrațiilor lor.

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow